Stickers

 

 Voor stickers zijn er verschillende mogelijkheden qua uitvoering en afwerking. Omdat elk project uniek is vragen wij hiervoor om telkens een offerte aan te vragen. Zo kunnen we zeker zijn dat wij u onze beste prijs aanleveren.

Hieronder bespreken we kort alle verschillende mogelijkheden die we kunnen aanbieden en de werkwijze die we hier voor hanteren.

Werkwijze : 

Na de aanvraag bepalen we welke optie het best geschikt is om het project verder uit te werken. Indien er meerdere kleuren gewenst zijn kan er geopteerd worden voor meerdere folies (1-kleurig) of om het ontwerp volledig te printen. Afhankelijk van de gewenste levenstermijn voorzien we deze van een glanzend of mat laminaat.

Voor wagens werken we vanaf geschaalde modellen. Op deze manier kunnen we een drukproef voorzien die reeds een idee geeft hoe dit er in realiteit zal uitzien. Met het geschaald model kunnen we reeds een inschatting maken van hoeveelheid materiaal.

Bij kantoren of grote raampartijen komen we opmeten ter plaatse. Zo zijn we zeker dat alle bematingen ook in ons ontwerp zijn opgenomen en vermijden we situaties bij de uitvoering.

Na het ontwerp voorzien we een offerte en digitale drukproef van het project.

Ten slotte bereiden we alle zaken intern voor zodat we een afspraak kunnen inplannen voor uitvoering. In sommige gevallen moeten de weersomstandigheden gunstig zijn om goed te kunnen werken.

Mogelijkheden :

Stickers & labels (Cut contour)

Afhankelijk van het gebruik opteren we voor een mono- of polymeer folie. Mono wordt eerder gebruikt voor tijdelijke stickers of promotionele acties. Bvb voor het kleven van een sticker met een logo op een doos voor levering. Op deze manier zijn de dozen makkelijk te herkennen.

Deze stickers maken we op aanvraag en volgens afgeleverde bematingen. Indien gewenst kunnen we deze ook in vormen gaan uitsnijden.

Muurfolies

Omdat een gewone sticker niet op een baksteen kleeft beschikken wij over speciale muurfolies. Deze beschikken over een betere lijmlaag waardoor deze langdurig blijven kleven op oneffen ondergronden.

Naast de muurfolie voor op baksteen beschikken we ook over folies voor binnenmuren. Deze zijn zo gemaakt om het bestaande behang of verf niet te beschadigen bij het verwijderen van de folies.

Glasfolie of zandstraalfolie

De zandstraalfolie wordt vooral gebruikt om de inkijk te verminderen en toch nog lichtinval te hebben. Voor donkere ruimtes beschikken we over een folie die minder lichtinval tegen houd. Zo behoud je toch nog een groot deel van het natuurlijk zonlicht. In sommige gevallen voorzien we bij grote ramen een klein detail zo dat het duidelijk is dat er een raam is. Zo voorkom je schaamtelijke situaties.

One way vision

Het spreekt voor zichzelf. De folie is voorzien van kleine gaatjes. Van binnen kan je naar buiten kijken maar van buiten is het niet mogelijk om binnen te kijken.

Laminaat

Om de levenstermijn van de geprinte stickers te verlengen opteren wij vaak om deze te lamineren. Hierbij kan er gekozen worden uit een glanzend of mat laminaat. Het laminaat zorgt er ook voor dat de print beter beschermd is tegen steenslag en krassen.

Panelen/Spandoeken

Panelen kunnen wij ook voorzien van tijdelijke of lange termijn stickers. Bij acties wordt er vaak gekozen voor een promo folie. Deze is ook zeer makkelijk verwijderbaar waardoor het bord bij de volgende actie opnieuw kan gebruikt worden.

Voor inspiratie of afgeleverde projecten kunt u een kijkje nemen op onze facebook pagina of de pagina met realisaties