Hou je bek en bef me: de slip in de clip

Hou je bek en bef me: de slip in de clip

Met “Hou je bek en bef me” lijkt dé hit van het jaar van de Lage Landen nu al gekend! Leuk, zul je zeggen, maar wat heeft dat te maken met gepersonaliseerde cadeaus?

Wie naar de clip kijkt, ziet niet alleen een fantastische Nissan Micra van bouwjaar circa 1998, twee snoezige poezen (waarvan één met een wel zeer dikke staart), maar kan net na minuut drie ook niet naast de slip met bedrukking kijken (zie onderstaande foto).

Waar 50 Cent en co minstens voor een clip vol Bentleys, luipaarden en petjes van hippe basketbalclubs gaan, beperkt de Nederlandse zangeres Merol zich tot de absolute basis: een Nissan Micra, twee brave huisdieren en een slip met de gekende boodschap “Hou je bek en bef me” (weliswaar aan de achterzijde – wat vermoedelijk met de lengte van de titel te maken heeft).

Een kleine 10 jaar geleden slaagde Zeeman er ook al in om zijn boxershorts te laten uitgroeien tot een ware hype. En als Zeeman en Merol het kunnen, dan denken wij dat er nóg mogelijkheden zijn qua slimme bedrukking van ondergoed.

Daarom: textiel groot of klein, voor de bedrukking moet je bij Promoz zijn! Wie zich echt niet kan inhouden: hier vind je onze verschillende bedrukkingstechnieken.

Houjebekenbefme

En voor de technici uiteraard ook de clip zelf: hier